látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Max

Kamagra rágótabletta 2200

Kamagra Rágótabletta

 

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta az újgenerációs potenciaerősítő készítmények közé tartozik, melyek hatásosan gyógyítják a erekciós panaszokat és számottevően erősítik a szexuális teljesítményt. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két változatával találkozhat a használó vásárlás folyamán:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, újratervezése során csökkentették a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciafokozókészítményeink mindegyike igényelhető internet gyógyszertárunkban, ahol pár klikkeléssel elintézhető, hogy 1 nap leforgása alatt a megvásárolt szer házhoz szállítva legyen. A titoktartás természetesen 100%, ezért senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vevők elsőszámú szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire megbízható minőségű gyógyszereket értékesítenek, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online shopunk kedvező árakkal és akciókkal várja vásárlóit, akiket tartósan igyekszünk megtartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használataKamagra Rágótabletta alkalmazása ugyanolyan lényeges, mint a használati gyógyszer leírások szerint eljárni, mivel csak így lehet biztosítani, hogy a ragyogó potenciaerősítő készítmény megfelelő hatásával ténylegesen növelje a szexuális teljesítményt. A tabletta való bekerülését követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai hatóanyagok felszívódnak a szervezetben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal jobban szívódnak fel a hatóanyagok és az óhajtott erekció ennek köszönhetően hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Minimális mennyiségű folyadékkal könnyedén elrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártyán keresztül a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata folyamán alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok fogyasztása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciajavító hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, ami alatt a fő hatóanyag, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért eljuttatva a hímtagba hosszú távú merevedést idéz elő 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális stimuláció következtében a hímvessző simaizomzata ellankad és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciafokozó gyógyszer tökéletes termék erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma orvoslására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett legújabb kori betegség férfiak millióinak életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a korábbi kíméletlen orvoslási módszerekkel szemben hatásosan és diszkréten kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A pszichológiai, vagy problémákkal teli életmód miatti időleges merevedési zavart is hatásosan kezeli.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A nem beteg férfiaknak ugyanúgy javasolt, mint merevedési betegséggel küzdő ifjabb és korosabb társaiknak. A nemi teljesítménynövelésre specializálódott Kamagra gyógyszercsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A szexuális együttlétek közti regenerációs idő is jócskán lecsökken, ami több egymás utániintim együttlétet és sorozatos orgazmust biztosít. Nem kell attól félni sem, hogy egyfolytában erekciót érez, a potenciajavító tabletta csak abban az esetben hozza létre intenzív merevedésgyógyító hatását, amikor nemi inger éri az agyat.

Érdemes megjegyezni, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, jelentősen nagymértékben meg tudja növelni szexuális potenciájukat.Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciaerősítőhöz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyag tartalommal került forgalmazásba, mely egy adagnak felel meg. Négy szem pirula ugyanennyi szexuális együttlétre elegendő, amennyiben az egész tabletta felhasználásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A több színben pompázó pirula összetevői elősegítik az erekciót, amely hatásuknak köszönhetően hosszan tartó és erős lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség esetleg felezhető is soványfelhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a felhasználó megtudhatja Kamagra gyógyszerek jellemző sajátságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. A stimulálásra reagálva a hímvessző hosszú időre biztosítja a tökéletesen határozott erekciót, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghezvihető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a hímvessző simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a pénisz barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két aktus közötti regenerációs idő lerövidülése, és egy alkalmi pozitív irányú méretváltozás a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óra leforgása alatt legfejjebb egy darab potencianövelőt lehet alkalmazni. A tabletta adagokra bontható, amennyiben a 100 mg hatóanyag sok lenne, és elhanyagolható mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor többfele osztva nyolc-tíz intim alkalomra is elegendő a potenciajavító a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javallott napi 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mivel túladagoláshoz vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a fogyasztó tetszet?snek lássa a készítmény külsejét is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külső megjelenése minden olyan külső jellemzőt birtokol, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb gyógyszerére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7db-os kiszerelésű potencianövelő összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben vehető meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint általában a legtöbb potenciajavító szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos

 

csomagolás óvja a tablettákat a külső sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Az összes Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange szavak láthatók a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ mutatja, hogy négy nem azonos íz van a csomagban.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú piruláknak a közepe hiányzik, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy éppen akkora méretű tégelybe került, ahogy a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben fordulnak elő az alkalmazásánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy hosszabb távú gyógykezelés célú használata előtt javasolt szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember döntse el a szedése rizikófaktornak számít-e vagy sem, illetve mekkora dózis elegendő kezdő adagként a beteg részére.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet említett két szimptóma főleg olyankor jelentkezik, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Épp az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Széls?séges esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert szed párhuzamosan. Tehát feltétlen óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a alkalmazása, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A használata egyéb tablettákkal lehetséges, amennyiben tisztázott, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok ugyanúgy kizárhatják a potenciajavító alkalmazását. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javasolt szakember megkérdezése, aki bővebb információt tud adniaz egyes orvosságokhatásait illetően.Kamagra Rágótabletta ára

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára itthon átlagosnak mondható, vagyis más potenciajavító gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára körülbelül 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kevesebb. 7darab úgy 15000Ft-ért vásárolható meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, ugyanis a pár száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében nem reális. Sajnálatos módon, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a a megrendelést megelőzően nem árt tájékozódni. Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol nagyobb tapasztalatokkal rendelkező fogyasztók mondják el véleményüket a termék jellemzőiről, elsősorban hatásáról, mert mindenki erre kíváncsi leginkább.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciafokozó gyógyszerek széles skáláját biztosítja erekciós gondok kezelésére és szexuális teljesítményfokozásra, márkajeleire próbálja minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Az originális gyógyszer blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vevő dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú másolatok veszélyesek is lehetnek. A vásárlásnál a megrendelők bizalmatlanok legyenek, hogy hamisítvány akad a kezükbe, mert Kamagra Rágótabletta is a gyakran másolt gyógyszer a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciafokozó nem kapható a magyarországi patikákban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külhoni patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta.A világhálón keresztül is megvásárolható web gyógyszertárakban, mint például vállalkozásunktól, amelyet mi is más országokból szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Nálunk forgalmazásban lévő potenciajavítók között, ugyanis alig egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ennek ellenére keresettsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható fantasztikus hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetősége. Kamagra Rágótabletta recept nélküli beszerzése remek lehetőség azok számára, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek módjáról a vevők minden részletre kiterjedő információt kaphatnak internet patikánkban.

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta rendelésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Jó szándékunk bizonyságaképp felajánljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, ennek segítségével a vásárlók megismerhetnek egyéb potenciaerősítő készítményeket is. Az ismert internet gyógyszertárak, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz ügyfeleket kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint alkalmazzák a készítményt. A nem az előírás szerint szedett potenciafokozó gyógyszer hatására és egyéb kellemetlen mellékhatásaira cégünk nem ad garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tartandó 25-30 ?C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a lejárati dátumot követően a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta más embernekhasználatra nem odaadható.

 

Kamagra Rágótabletta egy új típusú potencianövelő szer amit megismerhet ezen oldal elolvasása alatt. A Kamagra  Rágó használatáról és áráról is itt tájékozódhat. A Kamagra rágó vásárlás a rendelés oldalon.