látogató
számláló
Kamagra Zselé | Kamagra Max

Kamagra zselé

Kamagra zselé

A Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabb eleme, a régi fajtájú eredeti Kamagra 100 milligramm potencia gyógyszer frissített változata. Legfontosabb alapanyaga a sok pontján megváltoztatott Sildenafil, mint a Viagra merevedési zavarokra készített gyógyszernek. A Kamagra zselé jól megoldja a férfiak merevedési gondjait azonkívül ultragyorsan segíti hozzá felhasználóit, hogy a szex valóban örömteli legyen.

A Kamagra zselé amellett gyakorlatilag minden Kamagra készítmény a potenciazavarban nem szenvedő személyeknél is jelentékeny szexuális libidójavítást idéz elő, eszerint felfogható egy : elképzelhető szexuálisKamagra zselé ára, továbbá Kamagra zselé másolatok teljesítménynövelő forrásnak is. függőség amellett más különböző kellemetlen komponens nem jöhet elő a szer abbahagyása után sem még kitartó napi fogyasztása folyamán sem. Így a teljesen egészséges használók esetében már közkedveltebb is, mint amely személyeknek erektilis diszfunkciójuk van, de mindkét lehetőségre ideális pluszt nyújt. A gél állag miatt villámsebesen szívódik fel a szervezetben továbbá kevés a mellékhatása, sőt olcsó a gyártása is.

Kamagra zselé ára, továbbá Kamagra zselé másolatok

A Kamagra zselé ára 1200 – 1 500 Ft közé tehető attól függően, hogy a felhasználó melyik netes gyógyszertárban igényli szeretett merevedési zavarokra készített készítményét. Kamagra zselé kapható törvényes online gyógyszertárakból, amely helyeken potencianövelő szerek kiterjedt választéka várja a vásárlót, amellett titoktartó, biztos megoldással tud törvényes gyógyszertárból származó portékákat megrendelni. Apróhirdetésekben továbbá más különböző zugárusoktól szintén igényelhet az alkalmazó Kamagra zselé potenciafokozót, de megfigyelések szerint általában olcsó bóvlikat árulnak jelentősen kisebb árakon.

Illetve az internetes patikák dizájnjára tervezett nem legálisan eladó honlapok áradata is rendkívül elterjedt, akik olyan sarlatánok, amelyek kiaknázzák, hogy a pénz befizetése után már nem lehet velük konkrét találkozást létrehozni, így amennyiben zűr van az árucikkel, akkor nem tudnak semmit sem reagálni a naiv ügyfelek.

A Kamagra zselé tasakonkénti gyártási ára 950 forintnak megfelelő összeg. Mivel 7 zacskó Kamagra zselé van egy dobozban, egy 7db-os doboz valódi fogyasztói ára erre alapozva mintegy 8500-9000 forint, azaz, hogy ennél kedvezőbb áron nem volna mód megvásárolni. Az ennél kevesebb pénzbe kerülő készítmények hamisítványok, miután ha hozzáadjuk a szállításról árát és az eladó saját hasznát, abban az esetben kétségtelenné válik, hogy pár száz forintért kizárólag hamisítványhoz jutunk. A fogyasztóvédelem amellett a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület rátereli a használók figyelmét, hogy a túl olcsó Kamagra zselé termékeket ha mód van rá kerüljék el, minekutána előreláthatólag kockázatos hamisítványok.

Kamagra zselé alkalmazása

A Kamagra zselé fogyasztása per os történik, amellett szeretkezés előtt 15 perc már elég az eredmény kiváltásához. Sok alkalmazó a hímvesszőjére kenve kísérelte meg alkalmazni nem sok eredménnyel, eszerint úgy véltük, hogy rendesen foglalkozunk a Kamagra zselé fogyasztásának témakörével.

A tasakot felnyitva egy gél állagú anyagot találunk abban, amit bekapva, valamint a szájban nem lenyelve kell 30 másodpercig tartani amiatt, hogy a nyálkahártyán át hamarabb továbbá megfelelőbben felszívódjon a zselé állagú hatóanyag, majd ezután lehet lenyelni.

A másik variáció: a Kamagra zselé szert innivalóban feloldva meginni. Szeszes italokban nem javasolt a feloldása, mivel potencia zavarokra gyártott gyógyszerkészítmények és szesztartalmú ital párosítása sikertelenséget hoz létre ugyanúgy, mint az energiaitalok, továbbá a kávé fogyasztása esetén szintén.

A potenciafokozó zselé nem használható nitrát tartalmú szív és értágító gyógyszerkészítményekkel!

Kamagra zselé hatásaKamagra zselé hatása

A Kamagra zselé hatása a használók vélekedése szerint fürge valamint alapos. A Kamagra zselé hatásossága az erősebb azonfelül fokozottabb véráramlás elvén alapszik a különböző potencianövelő gyógyszerekhez hasonlóan. A péniszbe pumpálódó fokozottabb vérbőség éri el a maradandóbb erekciót, mely 240 percen át tart. Legjelentősebb eredménye 60 perc elteltével megfigyelhető, ámde lényeges tisztában lenni azzal, hogy hatásának kifejtéséhez szexuális stimulálásra van szükség. A Kamagra zselé alkalmazásától számított 15-20 percen belül érezhető az eredménye, mely elmúlhatalan gyönyörűséges órákkal ajándékozza meg a partnereket a szexuális kapcsolat alkalmával. A Kamagra zselé hatása késlekedik zsíros étel nagy mennyiségű fogyasztásával, így 30-40 perccel később lesz meg a hatása. Az eredménye abban az esetben jelenik meg valójában, ha az alkalmazó megfogadja a használati rendelkezéseket és a jó időben alkalmazza a helyes dózist.

Kamagra zselé adagolása

A Kamagra zselé egy tasakjában 100 mg megváltoztatott Sildenafil hatóanyagot foglal magában, mely egy koituszra elegendő dózis. Az ennél kevesebb mennyiség már nem elég, minthogy a gél hatóanyagából nem képes annyi Sildenafil felszívódni, mint a pirulák esetében, de előnye, hogy sokkal fürgébb.

A Kamagra zselé tasakjain írják, hogy ’single dose’, értsd egyetlen egy dózis. Napi rendszerességgel alkalmazható teljesítmény javító készítmények között is állja a sarat; a 100 mg Kamagra zselé bevétele minden nap ismételhető. Eredetileg ez okból is lett 7 féle ízben dobozolva, és úgy reklámozták, hogy a hét minden napján más különböző ízű zselé.

Amennyiben jobban elgondolkodunk másként is kivihetetlen volna, hogy egy tasak felét (már ha meg tudjuk mondani a folyékony anyagnak mennyi a fele) félretegyük, minthogy az kifolyhat, baktérium kerül bele, illetve pont összeszárad.

Kamagra zselé mellékhatásai

A Kamagra zselé mellékhatásai ritkán jelennek meg, rendszerint a gyenge mellékhatású potencia szerek közé tartozik. Amennyiben mégis tapasztalható mellékhatás, ez legtöbbször enyhe fejfájást, az arc kipirosodása, emésztési bajokat, vagy talán szédelgést mutat.

A Kamagra zselé mellékhatásai elválaszthatóak az alapján, hogy mennyire súlyosak. Az emberek javarészt nem éreznek semmiféle kellemetlen hatást, egyedül a pozitív hatásról jelentenek ki dolgokat meg arról, milyen briliáns élménnyel ajándékozta meg e potencia gyógyszer.Kamagra zselé adagolása

Kirívó esetekben a Kamagra zselé mellékhatásaként vérnyomás ingadozás és fokozott fejfájás is bekövetkezhet, ami például a gépkocsivezetésnél kelthet jelentősebb nehézséget. Minden szervezet máshogy reagál a szerek, ekképp a Kamagra zselé alkalmazására is, emiatt ajánlott kitapasztalni, hogyan hat a férfira.

Kamagra zselé adagolása

A Kamagra zselét úgy csomagolták, hogy 1 zacskóba 1 szeretkezésre elegendő adag jusson. 100 milligramm Sildenafil hatóanyag van a ’single dose’, azaz hogy egyetlen adag feliratú zacskóban. A tasak felnyitása után a Kamagra zselé veszthet erejéből, emiatt porciózása nem ajánlott. A higiénikus tartási kívánalmaknak sem felel meg a felbontott zacskó, azonfelül esetleg baktériumok is élősködhetnek a nem csíramentes feltépett zselén. A felhasználatlan Kamagra zselé semlegesítéséről felelős megoldással gondoskodjon továbbá az ökológiai irányvonalnak eleget téve végezze el.

Kamagra zselé variációi

A Kamagra zselé potenciafokozó produktumok létrejötténél a gyártó tervezte a további termékfejlesztést és kibocsátásának időrendje szerinti sorrendben készítette el az úgynevezett Vol – Volumeneket.

Megtalálható Vol 1, Vol 2 Vol 3 továbbá Vol 4 jelzésű Kamagra zselé. A más-más ízű potencianövelő termék vonzó választási eshetőség, a sebes hatáskifejtés amellett a sokszínű ízvilág csak fokozza a figyelmet.

A következő ízvariációkban érhető el Kamagra zselé hazánkban:

  1. Vol 1: vanília, banán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella;
  2. Vol 2: mentol, rózsa esszencia, mangó, citrom, cseresznye, csoki, dinnye;
  3. Vol 3: lichi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma;
  4. Vol 4: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra zselé készítője

A Kamagra zselé gyártója az Ajanta Pharma Ltd. globális gyógyszercég, aminek székhelye Indiában található. Mumbaiból eredeztethető a Kamagra zselé, és pár év alatt bebizonyította, hogy az erektilis diszfunkciókat hathatósan gyógyítja, azonfelül az egészséges személyeknek, akiknek nincs semmilyen potenciazavaruk, azoknak is sikeres szexuális potencia növelő hatása van.

A Kamagra zselé létrehozásakor az Ajanta Pharma szándéka az volt, hogy megteremtsen egy olyan merevedési zavarokra gyártott gyógyszert, amely sikerességével segít az emberek önbizalmának visszanyerésében, valamint a hirtelen ötlettől vezérelt szexuális aktivitást jobban elősegíti, mint a tabletta formájú termékek lassabb felszívódása. A Kamagra zselé egy továbbfejlesztett módosulás, ezért jóval gyorsabban hasznosul a testben a hatóanyag, ekképp korábbra tehető a hatása is. Az Ajanta Pharma Limited nagy figyelmet fordított a Kamagra zselé látványának megteremtésére és medicina adagolhatóságára is – A Kamagra zselé 100 mg Sildenafil hatóanyagot magában foglaló zselésített potencia szer, amely 28 ízesítésben elérhető már mindenhol.

Kamagra zselé elnevezései

A Kamagra zselé potencia zavarokra gyártott szer több névvel jelentkezik itthoni szövegekben is. Eredeti angol nyelvű márkaneve: Kamagra Oral Jelly: Kamagra szájon át fogyasztható zselé, amivel magyar nyelven általában úgy találkozunk, mint: Kamagra Zselé, Kamagra gél, zselés Kamagra, potencianövelő zselé vagy Kamagra Jelly. A különböző nevek ugyanazt a terméket takarják, a fenti nevek alatt fellelhető termékismertetők az Ajanta Kamagra termékcsalád újdonsült elemének, a Kamagra zselének a sajátosságait tudatják.

Kamagra zselé csomagolása

A Kamagra zselé jól lezárt tasakokban vásárolható meg, amelyet műanyaghegesztővel zárnak hermetikusan el a körülötte lévő levegőtől. Egy érintetlen csomag 7 darab eltérő ízű Kamagra zselé zacskót foglal magában, amelyben egyenként egy lehetőségre elég 100 mg-nyi Sildenafil hatóanyag található. Az együttvéve 28 féle ízesítéssel megvásárolható Kamagra zselé gyorsan kivívta a vevők szimpátiáját, mert nemcsak jól működő potencianövelő gyógyszer, hanem jóízű is. A Kamagra zselé készítőjének, az Ajanta Pharmának éppen az volt a törekvése, hogy a férfiak számára kinézetre is megnyerővé alakítsa portékáját. A zacskós csomagolás a porciózást is megkönnyíti, minthogy egy zacskó, azaz single dose egy lehetőségre elég. Korábban egyetlen csomagban 50 zacskót tároltak, napjainkra a gyártó Ajanta Pharma cég megfontolta azonban, hogy jóval hasznosabb, ha az ügyfelek egy heti Kamagra zselé gyógyszert szereznek be, eszerint bukkant fel a One Week Pack, vagyis az egy hetes csomag, mely mint ahogy írtuk hét különböző ízesítésű zselés zacskót tartalmaz.

Kamagra zselé rendelés

A Kamagra zselé vétel az internetes online gyógyszertáraknak a webshopjából eléggé könnyű, de a honi patikák termékei között nem található meg a Kamagra termékcsalád egyik eleme sem, mert nincs hazánkban törzskönyvezve. A megrendelő űrlap kitöltésével az ügyfél jelzi az adott világhálón található patikának, hogy szeretne Kamagra zselé potencia terméket vásárolni a megadott adagban. A megrendelést a vásárló adataival pár perc alatt rögzítik, a vevő 1 2 napon belül kezében tarthatja a megrendelt csomagját. A webáruházak vigyáznak a diszkrécióra azonfelül titoktartóan kezelik a vásárlók adatait is. Kamagra zselé törzsvásárlók kedvezményekben részesülnek, amivel a gyógyszerforgalmazóhoz való elkötelezettségüket jutalmazzák meg.

Hirdetések alapján vásárolt potencianövelő zselé beszerzésénél a hirdető által közzétett telefonszámon lehetséges kommunikálni de legfeljebb csak az derül ki, mi a neve a kereskedésnek, semmi több. A szakértők a törvényes, engedéllyel működő netes patikákat javasolják, amik rendelkeznek törvényes céggel, patikai azonkívül elektronikus gyógyszer forgalmazási jogosítványokkal, azonfelül pénz visszafizetési garanciát vállalnak az áruikra, mint ahogy mi is.

Kamagra zselé kiszállítás formái

Kamagra zselé nőknekA postai szállítást választók pár száz forinttal olcsóbban ússzák meg a Kamagra zselé beszerzést; körülbelül 1 500 2500 forintba kerül a bizalmas csomag kiszállítása. A futárszolgálat többe kerül, 2 000 5 000 Ft-ig terjed a kiszállítás ára, azon múlik, mennyire sürgős. A futárszolgálat azonban alkalmazkodóbb, mint a posta továbbá oda szállítja a csomagot, ahova kéri a megrendelő, nincs helyhez kötve.

Kamagra zselé nőknek

A Kamagra zselé hölgyeknek elméletileg nem ajánlott, mivel a Kamagra Jelly nem hölgyeknek összeállított potencianövelő. A beszámolók azonban azt mutatják, hogy a hölgyek szintén örömmel megpróbálják a társuk kedvelt teljesítménynövelőit ezért a Kamagra gél alkalmazásától sem riadnak vissza. 100 milligrammnyi Kamagra zselé azonban hallatlan sok egyetlen alkalomra, emiatt feltétlenül kevesebb mennyiség ajánlatos. Kamagra zselé nőknek bevételre 25 mg-os porciókban képzelhető el, habár a statisztika szerint csupán egy kicsit növeli a nemi teljesítményt a női nemnél. A dobozban lévő útmutató szerint 18 év felett és pusztán férfiak használhatják.

Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem érintett személyeknek is

A Kamagra zselé erekció hiányban nem érintett használóknak szintén ajánlatos, mert használatával erősen javítható a nemi potencia. Ifjú valamint korosabb emberek egyaránt használják a merevedési zavarokra szánt zselét, hogy szeretőjüket megajándékozzák a jelentős szexuális hévvel valamint értékesebbé tegyék az intim együttléteket. A Kamagra Jelly nem beteg embereknek is kívánatos módszer, ugyanis a kevés mellékhatással rendelkező potencianövelő fogyasztásával önbizalmuk megszilárdítását érik el, amit a szeretők is értékelnek.

Kamagra zselé alkalmazási területei

A potencia készítmény része lett a hétvégi buliknak, ahol a villámgyors továbbá szenvedélyes hatást várják a libidófokozóktól. Már a nem beteg, erektilis diszfunkció nélküli személyek is nyugodt szívvel használják, ezért kiterjed a medicina alkalmazási mozgástere. Legfontosabb Kamagra zselé alkalmazási hatókörök: legénybúcsúk, karácsonyi vagy más ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalom növelése, csekély nemi szerv méret időnkénti kompenzálása, jelentősebb nemi libidó elérése a társnál.

A Kamagra zselé hosszú távú alkalmazása nem okoz hozzászokást semmilyen formában. Fiatalok amellett korosak is nyugodt szívvel bevehetik a Kamagra termékcsalád egyik legnépszerűbb résztvevőjét. A Kamagra gél alkalmi azonfelül hosszú távú fogyasztása is ajánlott, amennyiben az egyén egészségügyi állapota megfelelő.

Kamagra zselé hamisítványokKamagra zselé hamisítványok

A Kamagra zselé utánzatok megjelenése a piacon jelentősen rongálja az originális portékák nívósságáról való nézetet. A Kamagra Jelly elsőrendű potencianövelő gyógyszerkészítmény, amelyről felhasználók milliói nyilatkoztak elismeréssel, ezért siralmas, hogy az egyre több olcsó hamisítvány kérdésessé teszi a termék hatását. A hamisított Kamagra zselé szerekben nincsenek meg az Ajanta Kamagra zselé potencianövelőjének hatóanyagai, emiatt nem rendkívüli, amennyiben hatásukban sem érnek semmit. A fő másolatok a Kínai Népköztársaságból érkeznek, amely helyen rendkívül olcsón bírják létrehozni továbbá csomagolni e készítményt, mindössze hatóanyag híján.

Kamagra zselé hamisítványok hazánkban is megjelentek, ami fokozott veszélyeket jelent a magyar férfiakra, hiszen e másolatok veszedelmessé válhatnak az egészségre. Az interneten temérdek útmutatás irányítja rá a figyelmet a Kamagra zselé potencianövelők eredetiséget igazoló márkajeleire; a hologramos zár azonfelül a tételszám vizsgálatával el lehet kerülni, hogy a potencianövelőt igénylő használó szélhámosság áldozatává váljon. A kétes kilétű emberek általi Kamagra gél potencia gyógyszer árusítása sajnos, komoly problémát kelt a fogyasztói társadalomban.

Kamagra zselé veszélye

A Kamagra zselé potencia gyógyszertől nagyrészt a villámgyorsan megvalósuló hatását várják el. A Kamagra zselé világszerte a leghamarabb ható potenciafokozó szer, amelyet még egy gyógyszerkészítőnek sem állt módjában meghaladnia. Az Ajanta elérte a Kamagra gél összeállításával, hogy szerény mellékhatást mutató potencianövelő termék alakuljon ki.

A Kamagra zselé kockázatmentes potencia gyógyszer, melynek fogyasztásával rendbe hozható a társak szexuális élete. De a zselés Kamagra veszélye abban rejlik, hogy nem engedélyezett egyidejűleg használni nitrát összetételő szívgyógyszerekkel, mert komoly nehézség keletkezhet.

Kamagra zselé veszélyei más gyógyszerrel való együttes szedés esetén

Kamagra zselé nitrát tartalmú készítményekkel kombinálva egyedül folytonos orvosi megfigyelés alatt alkalmazható. A nitrát-monoxidot tartalmazó készítmények legnagyobb része szívgyógyszer és kihatással van a vérkeringésre, ami előfordulhat Kamagra zselé alkalmazásakor szintén. Nitrát-származékok és Kamagra zselé együtt használata kockázatos, kívánatos szakorvos véleményének kikérése a fogyasztása előtt. Vízhajtókkal, béta blokkolókkal, azonfelül erős vérnyomáscsökkentőkkel sem szabad szedni.

Kamagra zselé tárolása

A Kamagra zselé eltartásánál azok a feltételek érdemiek, amik más különböző készítmény eltartásánál is. Az orvosság száraz, nedvességtől védett helyen tárolható, oltalmazva a gyermekektől. Az erős fények mindenképpen mellűzendők, a kívánatos raktározási hőfok 15-30 C. 0 fok alatt megfagy, valamint elveszti hatásosságát, eszerint télen vigyázni kell a szállítására.

Kamagra zselé fórumKamagra zselé fórum

Világhálós fórumokon összefutnak a Kamagra zselé törzsvevők továbbá azok az igénylők, akik a megrendelését mérlegelik, de még hezitálnak a rendelés helyére vonatkozóan. A Kamagra zselé fórumokon a férfiak, elmagyarázzák a merevedési zavarokra készített termékkel kapcsolatos álláspontjukat valamint elmondják egyéni benyomásaikat a használatával kapcsolatban. Általában kiderült, hogy a merevedési zavarokra készített szert használók egyéb potenciajavító gyógyszerek tesztelése után érkeznek el a Kamagra zselé fogyasztásáig, amelynek eredményével azonban abszolúte meg vannak elégedetve.

És minden esetben van nálam Kamagra Oral Jelly Ez pont úgy 100 milligramm hatóanyagú, de folyékony állagban, így a hatás bekapás után 5-10 perc. ha nem bírom a fél, egy órát kivárni

Kamagra zselé garancia

Az igénylő a világhálón működő patikák webshopjaitól juthat jótálláshoz a potenciafokozó. Garanciaadásnál a felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy amennyiben a Kamagra zselé használatánál a betegtájékoztatóban szereplő utasításoknak megfelelően cselekednek és mégis elégedetlenek a készítménnyel, visszaadják a produktum árát. Cseregaranciát szintén lehet kérni, ebben az esetben egy további potencia termék kipróbálására van lehetőségük az igénylőknek.

 

A Kamagra Zselé a Kamagra potencianövelő család egy újabb tagja amit most megismerhet oldalunkon keresztül és meg is vásárolhat. A Kamagra Zselé eladó a rendelés oldalon olcsón garanciával.